Републиканците на Цветан Цветанов са откраднали логото на кампания, създадена

...
Републиканците на Цветан Цветанов са откраднали логото на кампания, създадена
Коментари Харесай

Наглост! Цветан Цветанов откраднал партийното си лого

Републиканците на Цветан Цветанов са откраднали логото на акция, основана от български емигранти в Съединени американски щати. За това сигнализира един от нейните основатели Радослав Бимбалов.
Ето какво споделя той:
„ Заедно с българската общественост в Съединени американски щати създадохме една мотивационна акция за гласоподаване на българите отвън страната. Нарекохме я ИМАШ ПРАВО НА БЪЛГАРИЯ. Създадохме клип, постери и уебсайт – https://imashpravo.com/. Целта на тази акция е да даде малко повече убеденост на сънародниците ни, напуснали страната, да гласоподават на изборите. Всички, които поддържат тази идея, са наши съидейници. НО Е КРАЙНО НЕДОПУСТИМО политическа партия да употребява визия от една надпартийна акция, с цел да си я отпечата в предизборна брошурка.
Уважаеми Републиканци за България, на фона на милионите, които господин Вълнев налива във вашата групировка е безумно да крадете непознато авторство, с цел да си цялостните брошурите. Това не е просто подигравка с една чиста от политически пристрастия идея. НИКОЙ НЕ Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС) Е ДАВАЛ ПРАВО да употребявате нашата акция за лични предизборни цели. Освен демонстрация на неприятен усет, това е и тъпчене на авторски права. И нали знаете, няма да ви се размине. “
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР