Републиканският кандидат за президент Доналд Тръмп заяви, че е малко

...
Републиканският кандидат за президент Доналд Тръмп заяви, че е малко
Коментари Харесай

Доналд Тръмп: Рон ДеСантис няма как да бъде част от моята администрация

Републиканският претендент за президент Доналд Тръмп съобщи, че е " малко евентуално " губернаторът на Флорида Рон ДеСантис да играе роля в неговата администрация, в случай че бъде определен за президент на Съединените щати през ноември тази година, съобщи Fox News.
 
В изявлението Тръмп приказва за това по какъв начин като е подкрепил ДеСантис за губернатор r е бил " отчаян ", когато ДеСантис за първи път се е пошегувал, че ще се включи в президентската конкуренция през 2024 г. 
 
За вероятността да назове ДеСантис за собствен претендент за вицепрезидент или на друга позиция в кабинета, Тръмп сподели: " Е, евентуално е малко евентуално, само че би трябвало да бъда почтен, всичко е допустимо, само че мисля, че е доста малко евентуално. Имам доста страхотни хора, които са с мен през цялото време ".
 
Губернаторът Флорида Рон ДеСантис се отдръпна от конкуренцията на републиканците за президентските избори в Съединени американски щати.
Решението му пристигна, откакто любимецът Доналд Тръмп завоюва първичните избори на Републиканската партия в Айова, до момента в който ДеСантис победи с малко най-близкия си противник Ники Хейли.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР