Републиканският кандидат за Конгреса на Ню Йорк Мази Пилип няма

...
Републиканският кандидат за Конгреса на Ню Йорк Мази Пилип няма
Коментари Харесай

Републиканският кандидат за Конгреса на Ню Йорк Мази Пилип казва, че няма да подкрепи Тръмп, ако той бъде осъден за престъпление: „Никой не е над закона“

Републиканският претендент за Конгреса на Ню Йорк Мази Пилип няма да поддържа някогашния президент Доналд Тръмп през ноември в случай че е наказан за закононарушение преди деня на изборите, разкри тя във вторник.

Пилип, който е в напрегната конкуренция с някогашния представител на Демократическата партия Том Суози в специфичното съревнование за избори за заместител на Джордж Сантос в Конгреса, направи коментара по време на конгрес за претенденти на PIX11 преди изборите идващия месец.

„ Никой не е над закона “, сподели роденият в Етиопия законодател от окръг Насау.

„ Ако е наказан за закононарушение, той не може да ни съставлява. “

77-годишният Тръмп е изправен пред общо 91 обвинявания в четири наказателни каузи — и до 712 години и шест месеца зад решетките, в случай че бъде приет за отговорен по всички тях.

Той се пледира за почтен по всички обвинявания и изрично отхвърли каквото и да е нарушаване, като твърди, че обвиняванията на щата и федералното огромно жури, повдигнати против него предходната г...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР