Републиканските избиратели вярват, че бившият президент Доналд Тръмп ще спечели

...
Републиканските избиратели вярват, че бившият президент Доналд Тръмп ще спечели
Коментари Харесай

Анкета: Републиканците смятат, че Тръмп ще спечели, но ако не го направи, ето кой според тях ще бъде номинираният

Републиканските гласоподаватели имат вяра, че някогашният президент Доналд Тръмп ще завоюва номинацията на Републиканската партия, само че множеството считат, че има късмет за различен претендент към момента може да завоюва.

Ново изследване на Deseret News/HarrisX измежду републикански гласоподаватели в цялата страна демонстрира, че преобладаващите 86% от гласоподавателите на Републиканската партия имат вяра, че някогашният президент ще завоюва номинацията на партията за президент през 2024 година Но на въпроса дали считат, че има късмет различен претендент на Републиканската партия да завоюва, 16% споделят, че има „ огромен късмет “, а 49% споделят, че има „ прочут късмет “.

Когато тези гласоподаватели бъдат запитани кои претенденти имат късмет да победи Тръмп, губернаторът на Флорида Рон ДеСантис е най-хубавият избор, като 51% от интервюираните са го избрали. Тридесет и един % споделят, че някогашният губернатор на Южна Каролина Ники Хейли има късмет, а 29% споделят, че предприемачът Вивек Рамасвами.

Проучването е извършено на 21-22 ноември измежду 1...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР