Републикански конгресмен от Флорида, служил в 82-ра въздушнодесантна дивизия и

...
Републикански конгресмен от Флорида, служил в 82-ра въздушнодесантна дивизия и
Коментари Харесай

Представител на Републиканската партия казва, че е помогнал за спасяването на американци, хванати в капан в Хаити: Мисията доказва „модела на изоставяне“ на Байдън

Републикански конгресмен от Флорида, служил в 82-ра въздушнодесантна дивизия и като реализатор на защитата, сподели пред Fox News задачата му за подкрепяне на евакуацията на американци, хванати в клопката на раздирания от безредица Хаити, беше третият път, когато той трябваше да отиде самичък в чужбина, с цел да избави своите съграждани.

Реп. Кори Милс сподели пред Fox News, че е оказал помощ за спасяването на американци в сиропиталище, откакто конгресмен Лиза Макклейн, R-Mich., разгласи сполучливата задача на Милс в забележки на Капитолийския рид. Съобщава се, че доста от избавените са гласоподаватели на Макклейн.

Хаосът избухна в Хаити през последните дни на фона на оставката на изпълняващия длъжността министър-председател Ариел Хенри и възхода на гибелен дрипльо на име Джими Черизие, прочут още като „ Барбекю “.

Милс твърди, че спасяването на Хаити е третият случай, в който администрацията на Байдън „ изоставя “ американци в чужбина, цитирайки изтеглянето...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР