Републиканецът Доналд Тръмп води пред президента Джо Байдън в шест

...
Републиканецът Доналд Тръмп води пред президента Джо Байдън в шест
Коментари Харесай

Тръмп води пред Байдън в бойните щати на САЩ, показва проучване

Републиканецът Доналд Тръмп води пред президента Джо Байдън в шест бойни щата на президентските избори в Съединени американски щати през 2024 година, съгласно изследване на Wall Street Journal, оповестено в сряда, което цитира опасения за стопанската система и представянето на господин Байдън.

Г-н Тръмп завоюва преднина от сред 2 и 8 процентни пункта измежду гласоподавателите в Пенсилвания, Мичиган, Аризона, Джорджия, Невада и Северна Каролина при гласоподаване, включващо претенденти от трети страни и самостоятелни претенденти, написа вестникът. Резултатите бяха сходни в дуела един на един с господин Байдън, се споделя в известието.

В Уисконсин, седмият щат, където се чака надпреварата да е близко, господин Байдън водеше с 3 точки на гласоподаване с голям брой претенденти и изравнени в директна конкуренция с господин Тръмп, написа Journal.

Кампанията за преизбиране на Байдън се бори с терзанията на гласоподавателите по отношение на стопанската система на Съединени американски щати макар растежа на работните места, здравословните разноски и по-добри от предстоящото нараствания на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР