Република България се управлява от евроатлантически мишки и безродници. Пробутаха

...
Република България се управлява от евроатлантически мишки и безродници. Пробутаха
Коментари Харесай

Геополитическата нищета на управляващите

Република България се ръководи от евроатлантически мишки и безродници. Пробутаха ни следващия американо-канадски изкуствен интелект - кух за националните ползи и глух за елементарните хора. Пришиват ни към неонациста и изцъкления Зеленски, с цел да останем без история, без настояще и без бъдеще.

Колко би трябвало да са психясали ръководещият хайлайф и неговите слугински медии, с цел да настояват в един глас, че несъответстващият украински президент е водач на смяната в Европа и че визитата му у нас консолидира българското общество?! Марионетката на НАТО, вампирясалият представител на несамоуправляваща се задокеанска територия е рекордьор по интернационалните военни закононарушения като разрушаването на язовирната стена на Каховка, а повече от година на мушката му е Запорожката АЕЦ. Под чадъра на Байдън Зеленски шантажира и изнудва целия свят. Той усеща, че е жертван и по тази причина става все по-опасен. А крадлата на варшавски кремове и нейният политически негнуслив шеф възторжено го приветстват в нагласения дребен спекатакъл в НИМ.

Шантав свят, претъпкан с евроатлантически „ полезности “, шантави нездравословни български управници, лишени от национална концепция! В България няма естествен живот с тагаревчета, борисовчета, петковчета, денковчета, гешевчета... - смирените мишлета на байдъните и урсулите. Всички те се превъзбуждат от дрънкането на оръжия.

Истинските държавници мислят и работят по държавнически - суверенно и в народен, и в интернационален проект. Председателят Си недвусмислено съобщи и ограмоти в телефонен диалог Зеленски, че „ украинската рецесия има своята комплицирана еволюция “. Във метафизичен превод тази китайска дипломатическа дефиниция значи, че интернационалният спор в Украйна не стартира на 24 февруари 2022 година, че Специалната военна интервенция (СВО) не е някакво начало, а е провокирано разследване от враждебната политика на киевските управници от десетилетия насам против личните им жители. Колективният Запад забрани мирните договаряния на Украйна с Русия през м.г., а преди този момент блокира осъществяването на Минските съглашения. Самата Меркел си го призна. От подстрекател същият този Запад (НАТО) стана съществена движеща мощ в спора, като го трансформира във война.

Българският ръководещ хайлайф е кьорав и ням за протичащото се в Украйна. Не вижда очевидното, че СВО е доста необичаен тип въоръжен спор, при който се нападат и унищожават единствено военни обекти, военни структури, а гражданското население оптимално се щади. Тази интервенция занапред ще се учи. И тя неизбежно ще приключи с победа, тъй като е обективна . И колкото по-дълго НАТО отсрочва мира, толкоз по-тежки условия ще получи една друга денацифицирана Украйна.

Крайно време е всеобщо и ежедневно да пазиме българската чест и достолепие. Потенциалът е огромен, нужна е възходяща сила. На наша страна – на болшинството от българския народ, е волевият национално уравновесен президент Радев, няколко съществени политически партии, десетки публични организации и придвижвания..

Необходимо е гневно да отстояваме достоверната българска идея за мир, съдействие и съгласие. Не на самоубийствените лесни оръжейни пари, с цел да се върже бюджетът! Не на отхвърли от лични нуклеарни централи, с цел да внасяме след това ел. сила извън! НАТО няма да ни отбрани, може единствено да ни жертва. Затова по-скоро да гласуваме за други ръководещи, които да водят интелигентна многовекторна политика без облик на врага.

Пътят е явен - походите за мир и суверенитет да станат всекидневни, щафетни и многохилядни по цялата страна!
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР