Репортерката с филипински корени Дженифър Равало, по-позната като Джени Суши,

...
Репортерката с филипински корени Дженифър Равало, по-позната като Джени Суши,
Коментари Харесай

Джени Суши се снима в Playboy

 Репортерката с филипински корени Дженифър Равало, по-позната като Джени Суши, добила известност у нас през предходната година поради целувката на Кубрат Пулев, която тя дефинира като " полово принуждение ", захвърли облеклата си за февруарския брой на шведския " Playboy ".

За осемте страници в списанието, обилната брюнетка театралничи на фона на тропическа растителност единствено по бели изрязани бикини вид " бразилиана ", прикривайки гърдите си с една ръка. За втория сет тя застава пред обектива във водите на басейн, носеща златисти вериги, направени във формата на цялостен бански.

Самата азиатка се похвали в формалния си Инстаграм акаунт с работата си с мъжката библия.

" Официално е! Аз съм на осем страници във февруарския " Плейбой ". Едва изчаках да пусна тези фрагменти. Очаквайте скоро и печатната версия. Чувствам се благословена и разчувствана от обстоятелството, че съм включена в списанието, в което можете да прочетете за новото ми шоу ", написа тя към изложба от изображения, която показа в обществената мрежа.

Публикацията си тя приключва като с горделивост отбелязва именития фотограф Артър Джон, снимал най-хубавите фотосесии за еротичното издание.

В изявлението си Дженифър приказва за идното си предаване " The Jenny SuShe Show ", в което ще кани известни лица от всички сфери - от спорт през бизнес до кино, които ще учи да вършат суши. Всяко ядене ще бъде неповторимо единствено по себе си, тъй като ще бъде направено от обичаните съставки на госта и резултатът ще носи неговото име.

В диалога тя приказва както за любовта си към обичайното японско ядене, по този начин и за тази към бокса.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР