Репортерката не пожела да разкрие името на своя възлюбен. Само

...
Репортерката не пожела да разкрие името на своя възлюбен. Само
Коментари Харесай

Помните Ли Светослава Рудолф!? Няма Да Повярвате С Какво Се Занимава Днес Журналистката От Близкото Минало И Кой Е Новият Мъж До Нея!

Репортерката не пожела да разкрие името на своя любим. Само загатна, че връзката им почнала около моторите. И двамата били фенове на рисковите скорости.

Светослава признава, че не е рокерка, само че харесва мотоциклетите. Както и високите скорости. Същото занимание и увлечение изпитва и новата й половинка.

Госпожа Рудолф се похвали, че към този момент е срещнала двете си дъщери с приятеля си. Вече отраснали децата й, които й бяха отнети от татко им приемали умерено обстоятелството, че майка им не може да остане цялостен живот сама и харесали предприемача.

По-голямата й щерка Николета изкарва магистратура в България и в Англия. А дребната й дъщеря била в британска гимназия на Острова, предават от електронното издание hotnews.bg.

Да си напомним, че преди пет години журналистката по време на развода си загуби родителските си права над дъщерите си. Бе натирена от някогашния си и от фамилното жилище. Тя не спря да се бори обществено с Тадаръков и най-после си върна бащината фамилия.

Но към днешна дата скандалният бракоразвод е към този момент в предишното и Светослава Рудолф е намерила новата си обич. С която продължава живота си на чисто.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР