Репортерката Ива Николова от агенция ПИК определи като безотговорни изказванията

...
Репортерката Ива Николова от агенция ПИК определи като безотговорни изказванията
Коментари Харесай

Ива Николова от ПИК поиска наказания за медици с алтернативни мнения

Репортерката Ива Николова от организация ПИК дефинира като безотговорни изявленията на медици, които по нейни думи " внушават нихилизъм към имунизациите и болестта " и попита дали от щаба няма да подхващат нещо, тъй като смята това за " закононарушение " по време на последния за годината.
“Щабът, макар че се назовава щаб, не е някакво военно формирование, което да е шпиц-команда и да санкционира този или оня ", отговори й шефът на щаба военачалник Мутафчийски. 
 Разказ за Ива Николова - от почитание през състрадание до пренебрежение Разказ за Ива Николова - от почитание през състрадание до пренебрежение
" Запознах се с Ива Николова преди шест години, на едно празненство на " Галерия ", която по това време беше една от дребното опозиционни на...
Ние се опитваме да си вършим нашата работа. Поставените ни задания са акумулиране на достоверна информация и да я превеждаме на понятен език на държавното управление, с цел да може да взима верните решения.
Това, че могат други сътрудници да имат друго мнение и да го изричат обществено, не е никакъв проблем. Въпреки че това нанася огромни вреди в настройката на хората и по отношение на имунизациите, само че ние живеем към този момент 10 месеца в такава среда.
Бих споделил една доста забавна среда, с разнообразни претекстове. Мисля, че това е прахосване на сила. Това не са нашите борби. Нашата битка е с коронавирусната пандемия ", уточни още той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР