Репетиция онлайн по вайбър - очевидно върши работа, след като

...
Репетиция онлайн по вайбър - очевидно върши работа, след като
Коментари Харесай

Зуека най-после се появи в чужбина

 Репетиция онлайн по вайбър - явно прави работа, откакто Васил Василев-Зуека и Влади Априлов освен възвърнаха по този метод комедийния си театър “Ние, българите " в Англия. Първо в Нотингам на 2 октомври, след това в Ковънтри през днешния ден, 4-ти.

С постановката Зуека се върна на театралната сцена и отново играе, само че към този момент единствено във Англия и Испания. Веднага след представленията в Англия Зуека и брачната половинка му Ани, която се занимава с организацията и музиката в спектакъла, се връщат в Испания, защото синът им е на учебно заведение.

Преди да тръгнат на турне, тримата си напомнят пиесата, като репетират онлайн по вайбър. Няма по какъв начин да е другояче, откакто Зуека емигрира със фамилията си. “Добре, че интернетът ни е мощен ", сподели през смях Ани Василева пред. А и не им трябвало доста време, с цел да се върнат във форма. “Ние, българите " е първият театър, отдаден и предопределен за всички българи в чужбина.

С него “разсмиваме отрицателни облици от нашето ежедневие и приказваме за нещата от живота ", споделят актьорите за постановката. Те стартираха шоуто си през 2020 година Сега им следва зрелище в Палма де Майорка на 15 октомври, след което още веднъж отпътуват за Англия, където ще играят в Лийдс и Честър.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР