Реорганизацията на движението по бул. Патриарх Евтимий и бул. Фритьоф

...
Реорганизацията на движението по бул. Патриарх Евтимий и бул. Фритьоф
Коментари Харесай

Транспортната комисия заседава за скандала с движението по Патриарха

Реорганизацията на придвижването по бул. " Патриарх Евтимий " и бул. " Фритьоф Нансен " провокира полярни отзиви в столичани. Живеещите са изрично срещу стесненото придвижване и по-малкото места за паркиране. Днес комисията по превоз в София разисква изключително тези промени. 

Още предходната седмица бяха разчертани и новите места за напряко паркиране по бул. " Витоша ". Те са направени по този начин, че водачите би трябвало да стопират обратно - назад на организацията при паркирането в региона до преди няколко дни. Във вторник, първия работен ден след майските празници, местата и от двете страни на булеварда бяха съвсем напълно запълнени. Някои от колите бяха паркирани съгласно новите правила, само че други явно бяха влезнали напред, евентуално от лентата за насрещно придвижване.



От общинатат обясниха, че този метод на паркиране се налагал от разпоредба на районното министерство, която указва гариране обратно при напряко паркиране. Това правело по-безопасно излизането от мястото за паркиране.

На 22 април ясно ни беше декларирано от зам.-кметът по превоз, че е подписана заповед единствено за възстановяване на пътната настилка на бул. " Патриарх Евтимий ", поради недоброто ѝ положение. Поради тази причина поискахме пояснение какво е нейното положение. Както виждате бяхме подведени и се се стигна до метаморфоза. Явно политиката напук продължава ", сподели ръководителят на комисията по превоз Иван Таков. 

Снимки: Агнес Методиева
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР