Рентгенологът д-р Валентин Димитров е избран за лекар на годината

...
Рентгенологът д-р Валентин Димитров е избран за лекар на годината
Коментари Харесай

Рентгенолог е лекар на годината за Добричка област

Рентгенологът доктор Валентин Димитров е определен за доктор на годината на Добричка област, заяви ръководителят на Районната лекарска гилдия доктор Валери Веселинов. Званието се присъжда във връзка Деня на българския доктор - 19 октомври. Отличието ще му бъде връчено на тържествена гала, проведена от Българския лекарски съюз, в София през днешния ден.

Д-р Валентин Димитров е завеждащ поделение "Образна диагностика " в Многопрофилната болница за интензивно лекуване в Добрич от 2001 година. Кариерата му стартира като рентгенов лаборант, незабавно след казармата. След 3 години постъпва във Висшия медицински институт във Варна, където приключва образованието си през 1989 година. В началото е разпределен в Генерал Тошевското село Росица, където практикува 6 години и по думите му, това е една добра школа.

Петима медици са отличени тази година от Районната лекарска гилдия за принос в активността си. Това са доктор Валентина Желязкова - ендокринолог в МБАЛ, доктор Галя Бодичева - педиатър и персонален доктор, доктор Весела Станева - токсиколог в МБАЛ, доктор Ваня Янева - експерт по вътрешни заболявания и нефрология в МБАЛ, и доктор Женя Петрова - педиатър и алерголог в медицински център "Вива ". Отличията ще им бъдат връчени по време на честването на празника от колегията през днешния ден.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР