Рени заголи бедър за нова фотосесия. Фолкдивата, която този май

...
Рени заголи бедър за нова фотосесия. Фолкдивата, която този май
Коментари Харесай

Рени заголи дърт бедър

Рени заголи бедър за нова фотосесия. Фолкдивата, която този май чества 50-тия си празник, впечатли с ефирна пола, чиято цепка стига чак до кръста й. Кадърът провокира вълна от възторжени мнения, а самата Рени избира да разяснява новите си планове. Певицата приготвя нов сингъл с работно заглавие „ Драми, схеми ”, научи HotArena.

„ Вече се усеща носталгия към остарялото звучене на попфолка – към песни като „ Плакала съм ”, „ Като птица ”, „ Влюбих се рисково ” и доста други от златните години на жанра. Така че аз взех решение да се върна към тях и да разчупя малко музикалното пространство с ария, която има достоверно звучене ”, загатна Рени, че работи по сигурен шлагер. Самата тя не драматизира, че от години няма шлагер: „ И без това животът не е елементарен по този начин или другояче, за какво да си го вършим по-труден?! Усмивката ми в никакъв случай не пада от лицето, още повече в този момент, когато се усещам извънредно заредена след летните страсти. ”

Освен концертите в страната, на певицата й следва и турне в Англия, което ще премине през няколко града. Получила и предложение от племенницата на Етиен Леви да взе участие още веднъж във фестивала „ Българска душа на святата земя “, който се организира в Израел от 5 години. „ Именно с Етиен бяхме част от него преди 4 години ”, похвали се Рени, представена от " Уикенд ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР