Рени Ваклинова е на 39 години, от Перник. През 2006

...
Рени Ваклинова е на 39 години, от Перник. През 2006
Коментари Харесай

Да помогнем! Рени се нуждае от спешна бъбречна трансплантация

Рени Ваклинова е на 39 години, от Перник. През 2006 година е диагностицирана с хронична бъбречна непълнота, а от 2013 година е включена на диализа – поддържащо лекуване, терминален етап при пациенти с ХБН.

Преди болестта да я сполети, Рени е работила в Центъра за ранно детско развиване, има и обучение за здравна сестра.

Младата жена е била включена и в листата на чакащите за трансплантации в България , само че досега без резултат. Състоянието ѝ се утежнява бързо с всеки минал ден, с което се понижават и възможностите ѝ за живот. Изход за младата жена е трансплантация в чужбина. Има предложение за лекуване от болница в Турция.

Необходимата сума е 25 000 евро , която е непостижима за фамилията ѝ. Кампанията по събиране на средства тече повече от година, само че събраната сума е към момента незадоволителна.

“Има дни,в които просто ти е тъжно и като че ли чувстваш, че няма да ти стигне времето… време за това, което искаш, мечтаеш, обичаш, време дори за най-простите неща. И поглеждаш назад… и виждаш по какъв начин е предходна част от живота ти, не знаеш каква, какъв брой. И мислиш какъв брой остава и по какъв начин ще я бъде? “, написа Рени във своята Фейсбук страницата “Заедно с Рени”.

“Така копнея за живот, без горест, без отмалялост, без болежка! “, споделя още тя.

Ако имате опция да помогнете на Рени, откритата дарителска сметка може да намерите тук:

BG92UNCR70001523371289
BIC:UNCRBGSF
Paypal: [email protected]
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР