Рене Карабаш отново изненадва с новата си книга „Писма на

...
Рене Карабаш отново изненадва с новата си книга „Писма на
Коментари Харесай

Рене Карабаш с нова нестандартна книга и литературна инициатива

Рене Карабаш още веднъж изненадва с новата си книга „ Писма на Омар до бъдещата му брачна половинка “. В нея откриваме тематиката за ч овешкото търсене на същинската обич в живота , само че на тази творба е мъчно да бъде комплициран етикет или съответен род.

Това е книга-писмо. Епистоларна лирика в прозаичност. Опит да размие границите сред обичаната и Бога, сред обичаната и себе си. Това е книга за зрящите в тъмното.

 Рене Карабаш Жанет 45

Човек на име Омар написа и изпраща писма на бъдещата си брачна половинка, която още не е срещнал и която не познава. Не знае по кое време и къде ще се появи в живота му, не знае по какъв начин наподобява и дали въобще е родена. Тогава къде тъкмо изпраща тези писма? Получава ли ги някой? Ще получи ли отговор от нея? Това са въпроси, които губят своя смисъл, потъвайки в дълбочините, в които този път Рене ни потапя, и ние незабелязано започваме да се трансформираме в Омар.

Тези до болежка откровени любовни писма ни карат да се питаме дали Омар не търси своя загубен Бог и дали едвам когато станем напълно цели и обикнем същински себе си, ще срещнем по този начин мечтаната обич, която този път ще остане…

Отговорите на тези въпроси са скрити в 10-те писма в книгата. От кого обаче е 11-тото писмо? Ще разберем от страниците на „ Писма на Омар до бъдещата му брачна половинка “, чийто предварителни поръчки към този момент стартираха. Книгата се предлага както в уеб страницата на Издателство „ Жанет 45 “, по този начин и в други онлайн магазини за книги.

Можете да поръчате книгата и от самата авторка, и то с подпис, посредством страниците ѝ в Instagram (@az.renekarabash), Фейсбук (Рене Карабаш), креативния ѝ уебсайт (renekarabash.com) или от Pop up Econt: https://popup.econt.com/9420.

Книгата ще е в по-добрите книжарници за Деня на Влюбените, което я трансформира в съвършения подарък за празника!

 Рене Карабаш Писмата на града/Рене Карабаш

На 14 февруари Рене Карабаш ще направи и още един подарък – самодейността „ Писмата на града “ , подкрепена от „ Национален фонд Култура “. Тя ще накара София да осъмне на определени места с фрагменти от поетичните писма от книгата „ Писма на Омар до бъдещата му брачна половинка.

Писмата ще бъдат ръчно направени и всеки, който желае да подари на обичан човек или на себе си писмо за празника, ще може да се снабди с такова обръщение. Самото то ще съдържа част от писмата в книгата, като приключва с QR код, който ще води читателя към идната част от писмото в креативния уебсайт на Рене Карабаш. Там всеки, който пожелае да прочете останалите писма, ще може да си поръча книгата с подпис от авторката.

 Рене Карабаш Жанет 45/Рене Карабаш

Споделяме с вас цифровата карта на местата, на които можете да откриете специфичните любовни писма . В някои от обектите ще бъде налична и кингата „ Писма на Омар до бъдещата му брачна половинка “.

 Рене Карабаш Писмата на града/Рене Карабаш
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР