- Renault с удоволствие взима участие на 89-ия Автомобилен салон

...
- Renault с удоволствие взима участие на 89-ия Автомобилен салон
Коментари Харесай

АВТОМОБИЛЕН САЛОН ПАРИЖ: ЗАЩОТО ОБИЧАМЕ АВТОМОБИЛНИ ИЗЛОЖЕНИЯ - видео

- Renault на драго сърце взима присъединяване на 89-ия Автомобилен салон Париж, с цел да насочи прожекторите върху своите нови концептуални, демонстрационни и индустриални модели, капсулиращи новата вълна на марката, стартирала преди няколко месеца.
- Световна премиера за три нови автомобила на щанда: 4EVER Trophy, R5 TURBO 3E и Kangoo E-Tech Electric.
- Renault показва своя аватар Reno, Hippie Caviar Motel, Scenic Vision, R5 Protype, Austral и Megane E-Tech Electric.
- Марката Renault е ангажирана с календара на автомобилните изложби и ще участва на 89-ия Автомобилен салон Париж – Revolution Is On – от 17 до 23 октомври 2022 година

" В Renault обичаме колите, обичаме колите! Ето за какво сме на Автомобилен салон Париж. Вярвам, че през днешния ден имаме опция посредством нововъведения да преоткрием тази обич към автомобила и автомобилната модерност. Това вършим, когато раждаме мит. А 4L е мит. Това е един от най-емблематичните коли в историята на Renault. Следователно 4EVER Trophy е съвременна интерпретация на Renault 4. И ни води в електрическото бъдеще. " - Лука де Мео, основен изпълнителен шеф Renault



4EVER Trophy, икона, рестартирана като модел от B SUV сегмент

Тридесет години откакто производството е прекратено, Renault разкрива настояща електрическа версия на своето емблематично Renault 4 на Автомобилен салон Париж: 4EVER Trophy. Този демонстрационен автомобил е лек авантюрист – и чества 25-ата годишнина на филантропичното рали 4L Trophy. Той предвещава предстоящ напълно електрически SUV от B сегмент, който ще бъде стартиран през 2025 година и ще се създава във Франция, в завода в Мобеж.

R5 TURBO 3E, роден за дрифт

R5 TURBO 3E е величествен напълно електрически демонстрационен автомобил, предопределен за дрифт. Той отдава респект, като част от честванията на 50-годишнината на Renault 5, към най-известните спортни модели на модела: Renault 5 TURBO и TURBO 2. Това рестартиране е съзнателно несметно, представянето му е на върха в своя клас, всичко е за развлечение и игри, а NFT го вкарват в цифровото пространство. Повторното завземане на C сегмента е един от главните стълбове в тактиката на марката Renault. Концептуалните, демонстрационните и индустриалните коли на щанда капсулират тази цел и демонстрират, че марката е по-фокусирана от всеки път върху нововъведенията, като в същото време остава вярна на своята ДНК и употребява своя опит в електрическите коли.

Kangoo E-Tech Electric

25 години след изобретяването на сегмента ludospace (автомобил за свободното време) с неговия неповторим, удобен дизайн – с въвеждането на плъзгаща се странична врата – Renault Kangoo е към момента с едни гърди напред и е правилен на своята пионерска ДНК. Kangoo е неповторима история на триумфа: Renault продава 4 млн. от модела в 50 страни по света. И това е най-хубавото от двата свята: грациозен и необятен автомобил за фамилии и транспортно средство с огромен багажник и здрава структура за експерти. След непрестанно надграждане през годините, Renault Kangoo към този момент се предлага във версия E-Tech Electric за първи път в своята история.

Новият Austral, високотехнологичният SUV

Новият Austral е идващият крайъгълен камък в офанзивата в C сегмента, която Renault стартира с Arkana и Megane E-Tech Electric. Неговият атлетичен екстериор е изпълнен с отличителни SUV черти. Новият Austral се предлага и във версия Esprit Alpine за по-спортен външен тип. Той е високотехнологичен и грациозен от вътрешната страна. Перлата в короната на великодушния и привлекателен интериор е дисплеят OpenR, който включва както арматурното табло, по този начин и навигационните и мултимедийни системи, дружно с най-хубавите услуги и приложения на Гугъл. Новият Austral е върхът на модерността с 32 системи за подкрепяне на лидера (ADAS), настройки Multi-Sense и 4Control Advanced, трето потомство система за завиване на четирите колела на Renault. Всички тези потребни, самодейни и интелигентни софтуерни функционалности са там, с цел да подобрят комфорта, удоволствието и сигурността на пасажерите. Първият автомобил на Renault, планиран върху платформата CMF-CD от 3-то потомство, създадена взаимно в границите на Алианса, новият Austral разполага с най-новата, по-мощна и по-ефективна версия на системата E-Tech Full Hybrid и два бензинови 48V или 12V Mild Hybrid мотори. Гамата включва селекция от електрифицирани мотори, с цел да покрие потребностите на както частни, по този начин и корпоративни клиенти.

Официален аватар RENO: Renault си партнира с Cerence
Renault и Cerence работят дружно, с цел да основат хуманизиран цифров втори водач от последващо потомство за улеснено и усъвършенствано преживяване с електрически коли. Cerence и Renault се сплотяват, с цел да подобрят доста преживяването в автомобила посредством човешки метод на взаимоотношение с автомобила, който самодейно оказва помощ на клиента с софтуерните, електрически коли: образование, пояснение, опростяване на функционалностите.

Няколко образеца:
- Представяне на новите функционалности на автомобила (обиколка с екскурзовод и първична настройка)
- Възползвайте се оптимално от другите благоприятни условия за зареждане на електрически автомобил
- Предлагане на потребни, интелигентни функционалности като контролиране на температурата или верния режим на шофиране в точното време
- Новият хуманизиран втори водач се зарежда от помощник Cerence и ще бъде демонстриран в интелигентната, обвързвана система OpenR Link, започвайки със идващото потомство коли Renault.

Scenic Vision
Renault показа своя концептуален автомобил Scenic Vision на срещата на върха ChangeNOW в Париж предишния май като стъпка от пътя на Renault Group към въглероден неутралитет в Европа до 2040 година и в международен мащаб до 2050 година Scenic Vision въплъщава уговорката на Renault за стабилно развиване и отразява проекта на марката да декарбонизира целия си витален цикъл. Той е първият, който включва нова перлено-бяла багра, която се суши с ултравиолетови лампи вместо доста по-енергийно интензивни инфрачервени нагреватели, намалявайки потреблението на сила със 75% по време на производството.

Kangoo Hippie Caviar Motel, електрическия автомобил, основан за занимания
Renault разкрива второ деяние от продуктовата си тактика за коли за свободното време – Kangoo Hippie Caviar Motel – на Автомобилен салон Париж. Този трансформиран ван, основан към новия Kangoo L2 E-Tech Electric, е мобилен, многофункционален и многолюден заслон за авантюристи и фенове на спорта, които копнеят за необятни открити пространства и тръпка.

R5 Prototype: предишното среща електрическото бъдеще.
Душата на марката извира от нейните корени. Renault 5 Prototype ще бъде методът на Renault да демократизира електрическите коли в Европа с авангардна версия на своя известен и важен предходник. Renault 5 prototype е приветлив градски автомобил, който придвижва един от безконечните шлагери на Renault в бъдещето с съвременен, 100% електрически поврат.

Megane E-Tech Electric, последващо потомство електрически автомобил
Новият Megane E-Tech Electric е първият модел от „ потомство 2.0 “ електрически коли на Renault и нова глава в революцията на електрическите коли, която стартира преди повече от десетилетие. Той е обвързван, интегриран в електрическата екосистемата, както и в цифровите екосистеми на потребителите, и е първата стъпка на Renault за наново завземане на C сегмента.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР