Renault разширява гамата си от възможности за вашата мобилност -

...
Renault разширява гамата си от възможности за вашата мобилност -
Коментари Харесай

Mobilize разширява мобилността ви

Renault уголемява гамата си от благоприятни условия за вашата подвижност - при стартирането на пазара на новото Renault Megane E-Tech Electric, да вземем за пример, посредством Mobilize ще се оферират олинклузивни решения за зареждане за дома. Картата за зареждане разрешава елементарен за потребителя достъп до 260 000 точки за зареждане в Европа и със Smart Charge клиентите могат да усъвършенстват сметката за електричество на своето електро транспортно средство.

Освен това, когато купуват електрическо или хибридно транспортно средство, те могат да поръчат своята домашна станция за зареждане на закрепена цена. В взаимозависимост от локалните условия клиентите получават самостоятелна оферта, без да е належащо авансово посещаване на механик.

С приложението Mobilize Smart Charge притежателите на електрически транспортни средства Renault могат да възнамеряват процеса на зареждане вкъщи с далновидност и еластичност, като по този метод понижават разноските за зареждане и излъчванията на CO2. Системата регистрира пиковете в производството и потреблението на електрическа енергия и на тази основа пресмята оптималния проект за зареждане.

Изчислението включва също потенциала на електрическата мрежа, съществуването на възобновими сили, цената на електрическата енергия и несъмнено желанията на потребителя за зареждане, в това число мечтаната мощ на зареждане и начален час. По този метод Mobilize Smart Charge способства за стабилността на мрежата и косвено предизвиква прехвърлянето на възобновими сили.

Офертата може да се резервира и за моделите Twingo E-Tech Electric и Zoe, създадени след ноември 2020 година Предпоставка е в оборудването им да са налични мултимедийните системи OpenR Link или EasyLink.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР