Renault обяви, че от лятото на тази година, компанията ще

...
Renault обяви, че от лятото на тази година, компанията ще
Коментари Харесай

RENAULT направи ARKANA още по-привлекателна

Renault разгласи, че от лятото на тази година, компанията ще стартира да приема поръчки за закупуването на обновената версия на модела си Arkana, от който все още има осъществени 163 000 екземпляра (240 000 дружно с корейската му версия XM3).

Обновената Arkana, която дебютира през днешния ден, получава новото лого на марката, а хромираните декоративни детайли по предната решетка, рамките на стъклата и други са сменени с Black, Satin Black или Deep Glossy Black осъществяване според от версията.

Основна оригиналност при Arkana е въвеждането на пазара на нейната нова спортно-луксозна версия Esprit Alpine със специфичното си осъществяване на предната ризница, която се трансформира в топ-предложение в модификационното портфолио на модела. В оборудването на версията са включени 19-цолови джанти, изменена аеродинамика в задната част на купето, тематично осъществяване на интериора като тапицерия с логото на Alpine и противоположен наследник тегел и други.

Освен новото равнище Esprit Alpine, обновеното Renault Arkana е налично също по този начин в равнища Evolution и Techno, като даже базовото такова идва с навигационна система с безжично синхронизиране на мобилен телефон посредством Android Auto или Apple CarPlay.

Новост при Arkana е новото цветово осъществяване Midnight Blue, а двигателната гама остава непроменена- E-Tech full hybrid 145 конски сили с функционалност e-save за опазване на 40% от заряда на интегрираната на борда 1.2 kWh батерия, както и бензинови хибриди със 140 и 160 конски сили.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР