Renault демонстрира ангажимента си към околната среда и популяризирането на

...
Renault демонстрира ангажимента си към околната среда и популяризирането на
Коментари Харесай

Евродепутатите ще пазят въздуха на София с електрически Renault Zoe

Renault показва уговорката си към околната среда и популяризирането на електрическата подвижност в партньорство с Българското председателство на Съвета на Европейския Съюз. Чрез организацията на прехвърляния за делегатите от категория B и C със 100% електрически коли Zoe, Renault демонстрира нововъведенията в електрическата и устойчива подвижност с акцент върху най-продавания електромобил в Европа.

Автомобилите ще бъдат позиционирани на Летище София, Терминал 2 и ще транспортират идващите посетители до НДК и хотелите, в които са настанени. Партньорството започва през вчерашния ден и ще обезпечава ежедневни прехвърляния с нулеви СО2 излъчвания в границите на шест месеца.

За задачите на прехвърлянията, три нови зарядни станции Schneider Electric са конфигурирани на Летище София, които след Председателството ще могат да бъдат употребявани от всички, които желаят да заредят електрическите автомобили си, до момента в който изчакват идващите пасажери. Благодарение на новаторските решения на Schneider Electric, електрическите коли ще могат да се зареждат доста по-бързо, а от компанията декларират, че инвестицията в електрическа подвижност е инвестиция в бъдещето на промишлеността.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

Още вести може да откриете на нашата Фейсбук страница ТУК

Гейовете също си имат „ Кола на годината”. Отличникът е E-Class Coupe

Mercedes-Benz още веднъж е най-продаваната премиум марка

Ford EcoSport: Как ще ги стигнем... румънците? (тест драйв)
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР