Ремонтните дейности по автомагистрала „Тракия“ ще приключат до 15 юни.

...
Ремонтните дейности по автомагистрала „Тракия“ ще приключат до 15 юни.
Коментари Харесай

Ремонтите на Тракия свършват до 15 юни, увери Нанков

Ремонтните действия по автомагистрала „ Тракия “ ще приключат до 15 юни. Това съобщи пред публицисти в Шумен министърът на районното развиване и благоустройството Николай Нанков, съобщи Радио „ Фокус “ – Варна. Във връзка със тапите, които се образуват поради ремонтните действия сред 160 и 140 км на автомагистрала „ Тракия “, министър Нанков прикани водачите да бъдат търпеливи.
„ Дейностите ще приключат до 15 или 16 юни. Това са 22 км цялостна рехабилитация на автомагистралата в двете направления за придвижване, като дейностите се реализират в границите на под 30 дни. Работи се непрекъснато, през месеците май и юни текат дейни строителни поправки по пътищата в страната. Тежко е да се пътува в сходни условия, само че е тежко да се пътува и по нарушена асфалтова настилка, която изключително в дейната лента за придвижване беше нетърпима, по автомагистрала „ Тракия “, съобщи министър Нанков. По думите му в региона има сложена сигнализация, а на уеб страницата на Агенция „ Пътна инфраструктура “ са оказани и обходните направления.
Регионалният министър разяснява, че ще бъде направена инспекция и във връзка с подаден от публицисти сигнал за липса на маркировка при 66 км на автомагистрала „ Тракия “. „ През летния сезон ще се пътува умерено “, увери министър Николай Нанков.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР