Ремонтират оградата на стадион „Шипка“ в Асеновград. Стойността на предвидените

...
Ремонтират оградата на стадион „Шипка“ в Асеновград. Стойността на предвидените
Коментари Харесай

Двуметрова плътна ограда издигат на стадиона в Асеновград

Ремонтират оградата на стадион „ Шипка “ в Асеновград. Стойността на плануваните строително-ремонтни действия е в размер на близо 60 000 лв..
Ремонтът на оградата включва изкопни, кофражни, армировъчни, бетонови и зидарски работи. Изграждането й се постанова заради нарушена целокупност на съществуващата. Новата ограда ще бъде плътна, с обща дължина 103 метра и височина - 2 метра.
Срокът за осъществяване на дейностите е три месеца, от датата на връчване на възлагателното писмо. Фирмата, която ще извърши ремонта, е определена посредством осъществяване на социална поръчка.

На въпроса по кое време ще бъде реновирано цялото спортно оборудване, от Община Асеновград дадоха отговор, че в плана за финансиране на финансовите разноски за 2018 година е планувана сума за правене на капиталов план за цялостна реорганизация на стадион „ Шипка “.
След осъществяване на проектирането ще стане ясно какви строително-ремонтни действия следва да бъдат осъществени, срокът за осъществяването им и финансовата им стойност.
Новост на този стадий в обекта е отдаването чартърен на два терена, в които се построяват игрище за мини футбол и затрупан тенис корт, обясниха от Община Асеновград.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР