Ремонтът по обновяването на централната градска част продължава и проектът,

...
Ремонтът по обновяването на централната градска част продължава и проектът,
Коментари Харесай

Калоян Паргов: Очаквам Фандъкова да поеме ресора „Транспорт”

”Ремонтът по обновяването на централната градска част продължава и планът, както и измененията в него са предлагани от редица специалисти.
Престои прокуратурата да дефинира дали има нарушавания по Закона за публичните поръчки ". Това сподели общинският консултант от ГЕРБ Малина Едрева в ефира на „ Здравей, България”.

„ Оставката на Евгени Крусев за мен е почтено държание и оттук насетне престои способените органи да покажат кой, какво и къде, в случай че има нарушавания в публичната поръчка”, добави тя.

Общинският консултант от Българска социалистическа партия Калоян Паргов беше безапелационен, че оставката на заместник-столичния кмет по превоза е закъсняла.

„ Изненадан съм от изказването на столичния кмет за отговорността на господин Крусев като директен възложител, тъй като той е част от екипа на Фандъкова, която го уточни преди 2 години за свои заместител и му разпореди този тежък сектор, макар че всички знаехме, че този младеж няма нужните пълномощия и опит, с цел да поеме този тежък сектор ", сподели той.

Според общинския консултант, огромният проблем не са единствено ремонтите, а най-много контролът и качеството. „ Защото явно софиянци са гневни. " Граф Игнатиев " е огромно потно за Столична община като ремонт”.

" Очаквам на сесията да каже госпожа Фандъкова дали ще поеме и ресора „ Транспорт”, откакто пое ресора „ Сигурност”./…/ Очаквам в четвъртък госпожа Фандъкова да каже „ Да, излъгах се в качествата на този човек””, сподели още Паргов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР