Ремонтът на зала Борис Гюдеров“ в Перник приключи и съоръжението

...
Ремонтът на зала Борис Гюдеров“ в Перник приключи и съоръжението
Коментари Харесай

Миньор 2015 приема Балкан Ботевград в обновената зала Борис Гюдеров“ на 17 януари

Ремонтът на зала „ Борис Гюдеров “ в Перник завърши и оборудването е готово да одобри първи мач на състава на Миньор 2015 от Националната баскетболна лига (НБЛ)

Тържествено разкриване следва на 17 януари (сряда) от 19:00 часа, когато момчетата на Георги Младенов одобряват настоящия първенец Балкан Ботевград в дуел от 17-ия кръг на българското състезание.

Перничани оповестиха вход свободен за всички, които желаят да се причислят към празника, а почитателите на отбора са подготвили хореография и конфети, с цел да основат празнична атмосфера по време на срещата.

Ремонтът на зала „ Борис Гюдеров “ стартира в средата на октомври 2023-година. Залата се ремонтира както вътрешно, по този начин и извън. За външния ремонт е направена нова топлоизолация на постройката, заменена е дограмата, има нови павета, градинки, положен е и нов асфалт.

Вътре в залата са сменени седалките, настилката към игралното поле и стълбите е чисто нова, до момента в който самата вътрешна настилка е реновирана и изциклена. Монтирано е съвременно отопление с топловъздушни апарати, които отопляват през зимата и охлаждат през лятото. Има и ново табло.

Ремонтът на зала „ Борис Гюдеров “ е на общп стойност 1 800 000лв., като 1/3 от тези средства са отпуснати от Министерството на младежта и спорта, а останалата сума е от бюджета на Община Перник.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР