Ремонтът на централния пловдивски площад отново ще се забави. В

...
Ремонтът на централния пловдивски площад отново ще се забави. В
Коментари Харесай

Ремонтът на площад Централен в Пловдив отново се отлага

Ремонтът на централния пловдивски площад още веднъж ще се забави. В последните дни на периода за банкет на предложения за осъществяването му, тъжба в Комисията за защита на конкуренцията блокира процедурата.

Пловдив

Най-интересният миг тук е, че жалбоподателият е още веднъж компания " Ремс строй " ЕООД от гр. Антоново - Търговишка област. Тя към този момент е известна в Пловдив с това, че досега е съумяла по сходен метод да блокира и отсрочи няколко от огромните публични поръчки в града за планове над 20 милиона лв.. Собственик на компанията е Анка Ангелова, която има още 48 сдружения, множеството регистрирани със алегоричен капитал.

Облагородяването на площада, който би трябвало да е измежду визитните картички на Пловдив през 2019-а, когато градът ще е Европейска културна столица, е на стойност 12 милиона лв.. Планира се да бъде сменена 20 декара каменна настилка, да бъдат построени зони за културни събития, като по едно и също време с това бъде експонирана и откритите на мястото археологически полезности.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР