Ремонтът на Концертната зала на Пловдив отново зацикли, става ясно

...
Ремонтът на Концертната зала на Пловдив отново зацикли, става ясно
Коментари Харесай

Ремонтът на Концертната зала на Пловдив отново зацикли

Ремонтът на Концертната зала на Пловдив още веднъж зацикли, излиза наяве от обява във Facebook на министъра на културата Найден Тодоров, който е инспектирал на място дейностите.

„ От към този момент съвсем седем години залата е затворена, заради редица проблеми, насложени и останали нерешени в годините. След дълги саги и прехвърляния на отговорност, предходната година Министерството на културата пусна социална поръчка за ремонт на емблематичната зала. И като че ли се видя светлина в тунела. Очакваше се ремонтът да завърши за към година и обновената зала да отвори за пловдивската аудитория със 750 места и осъвременена визия.

Въпреки всички очаквания, обаче, нещата отново не потръгнаха - заради разнообразни проблеми и неразбирателства, ремонтът бе занимателен и сега е съвсем спрял. По време на самите ремонтни действия са били открити и нови условия, които съгласно експертите изискват актуализация на целия план.

Независимо от всичко, Министерството на културата ще направи вероятното нещата да се случат и пловдивчани още веднъж да имат своята Концертна зала! Защото Културата е предопределяща за националната еднаквост и в този смисъл - за националната сигурност и тъй като не може вторият по величина град в България, един от най-старите градове изобщо в света да няма своя Концертна зала “, споделя още в обществените мрежи Найден Тодоров.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР