Ремонтът на ключовия булевард Дондуков в София се забави, заради

...
Ремонтът на ключовия булевард Дондуков в София се забави, заради
Коментари Харесай

Фандъкова: Не плащаме нито лев за некачествен ремонт

Ремонтът на основния бул. " Дондуков " в София се забави, поради наложилите се съгласувания с Министерството на културата за настилката. 

Това съобщи столичният кмет Йорданка Фандъкова по Нова тв. Тя акцентира, че след опцията, която дава новият закон за публичните поръчки, няма да бъдат допускани за присъединяване в търгове за поправки компании, чиито контракт е бил прекратяван поради некачествена работа съгласно листата на Агенцията за публичните поръчки.  

Никой обаче не може да подсигурява, че някоя бригада или обособен строител няма да направи нещо грозно или некачествено, изясни Фандъкова. 

Мога да подсигурявам, че не плащаме за некачествено осъществен ремонт. Няма чадър над никого, никой не е застрахован, наложила съм наказания за над 2 милиона, сподели още столичният кмет. 

Само за тротоара на " Шипченски проход " сме ги прибирали 6 пъти, преди да прекратим контракта с компанията, описа Фандъкова. 

За велоалеята на " Раковски " кметът разяснява, че ще се организира среща с представители на неправителствени организации, с цел да се вземе решение по какъв начин да продължи тя от градинката на Кристал към " Дондуков ". 

Няма нищо изключително в обстановката към този бул., значимо е да бъде пуснато придвижването, а по-късно ще се правят довършителни работи и ще се произнесе надзорът по строителството. 

Кметът разяснява, че не е редно по улиците на София да се движат каруци и се търси решение на казуса с това къде да бъдат настанени конете. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР