Ремонт на пътя София - Перник през Владая започва от

...
Ремонт на пътя София - Перник през Владая започва от
Коментари Харесай

Започва ремонт на пътя София - Перник през Владая

Ремонт на пътя София - Перник през Владая стартира от вторник. Трафикът се насочва по Автомагистрала „ Люлин “ и по първокласния път ще минават само колите на всеобщия градски превоз, заяви АПИ.
Целта е до началото на ноември да приключи ремонтът на близо 1,5 км (в сектора от км 278+566.60 до км 279+170 и от км 281+100 до км 282+000).

За облекчение на трафика по автомагистрала „ Люлин “ в пиковите часове ще има реверсивно придвижване в правата в региона на свлачището при 9-ти километър. От 7 ч. до 13 ч., когато трафикът от Перник към София е по-интензивен, ще има една лента в посока Перник и две ленти за София. От 13 ч. до 7 ч. сутринта на идващия ден надлежно ще има две ленти за Перник и една за София. Скоростта на придвижване в този сектор от автомагистралата ще е лимитирана до 50 км/час.

Движението по Автомагистрала „ Люлин “ не може да бъде пуснато по-рано, каквито бяха първичните проекти на 22 октомври, защото продължава монтажът на анкери и мрежи на свлачището при 9-ти километър. Очаква се плануваните аварийно-възстановителни действия да завършат до 26 октомври.

Агенция „ Пътна инфраструктура “ се извинява на водачите за породеното стеснение, само че осъществяваните ремонтни действия са нужни за сигурността на придвижването при идната зима.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР