Ремарке на камион се вряза в двуетажна къща в Белица.

...
Ремарке на камион се вряза в двуетажна къща в Белица.
Коментари Харесай

Ремарке на камион отнесе къща: Може ли да бъде ремонтиран домът?

Ремарке на камион се вряза в двуетажна къща в Белица. Стените на дома са отнесени, съборена е и носеща колона. Според притежателите на дома е непостижимо сами да възстановят постройката.

„ Прекарах нощта при щерка си. Не мога да направя този ремонт сама “, сподели собственичката на парцела Величка Чонкова.

„ Излязохме на разходка както нормално. По пътя ми се обади комшийката и сподели да се прибирам по-рано. Като видях каква е картината… не мога да се съвзема. Не мога да преценява какво може да се направи оттук насетне “, сподели Чонкова.

Тя добави, че ще разчита на кмета и на притежателите на камиона, които са дали обещание да възстановят дома ѝ. „ Казаха, че всичко ще оправят, само че това са единствено обещания към момента “, сподели Чонкова.

Според инж. Марценкова от общината къщата се намира на основна пътна артерия в града и е цяло знамение, че няма потърпевши по случая. Тя добави, че постройката може да бъде възобновена и ще се направи всичко допустимо да се помогне на потърпевшите.

Повече вижте във видеото!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР