Ректорът на Великотърновския университет професор д-р Христо Бонджолов връчи официално

...
Ректорът на Великотърновския университет професор д-р Христо Бонджолов връчи официално
Коментари Харесай

Ректорът на Великотърновския университет връчи дипломите на абсолвентите във Враца

Ректорът на Великотърновския университет професор доктор Христо Бонджолов връчи публично дипломите на 66 абитуриенти от шест специалности във филиала във Враца.
Висше обучение в образователно-квалификационната степен " бакалавър " получиха приключилите " Предучилищна и начална учебна педагогика ", " Социална педагогика ", " Предучилищна педагогика и британски език ", " Начална учебна педагогика и британски език ", " Педагогика на образованието по български език и история " и " Педагогика на образованието по история и география ", съобщи Елена Чамуркова от групата на великотърновските жрналисти.
В своето одобрение към абитуриентите професор Бонджолов съобщи: „ Духът е това, което ни води и ни прави българи. Запазете обичта си и я предавайте на вашите бъдещи възпитаници “. Той благодари на кмета на община Враца за поддръжката, която локалната администрация оказва на университетския филиал в града.
Кметът Калин Каменов също поздрави абитуриентите с пожеланието да бъдат упорити и в никакъв случай да не се отхвърлят от своите цели.
Директорът на филиала на ВТУ „ Св. св. Кирил и Методий “ във Враца, професор доктор Маринела Михова пожела на завършващите студенти да се осъществят сполучливо като преподаватели. Тя акцентира, че дипломите са отзив за преодоляване на обществената и педагогическата подготвеност. „ В годините сте взели доста изпити, само че точно добитите познания във филиала и насъбраният опит, ще ви оказват помощ за справяне с изпитите на живота. Запомнете, че вашата идея е образованието на нашите деца “ – сподели още професор Михова.

Тържествената гала се организира в Градската концертна зала. На формалното връчване на дипломите участваха още доцент доктор Димитър Димитров, зам.-ректор по интернационалната активност на ВТУ „ Св. св. Кирил и Методий “, доцент доктор Димитър Димитров, ВрИД декан на Историческия факултет и шеф на дирекция „ Магистърски стратегии “, Румен Антов, ръководител на Общински съвет – Враца.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР