Ректорът на УНСС проф. д-р Димитър Димитров връчи удостоверения за

...
Ректорът на УНСС проф. д-р Димитър Димитров връчи удостоверения за
Коментари Харесай

Завърши курсът на служители на Vivacom по „Корпоративна сигурност“ в Института за следдипломна квалификация към УНСС

Ректорът на УНСС проф. доктор Димитър Димитров връчи удостоверения за следдипломна подготовка на чиновници на Vivacom, приключили курс „ Корпоративна сигурност “ в Института за следдипломна подготовка (ИСК) към УНСС.

„ Партньорството ни с Vivacom е извънредно ползотворно и доста добре разрастващо се. Благодарение на следдипломната подготовка ние демонстрираме по какъв начин действително може да се случи връзката бизнес-образование, в която има доста синергия. Искам да ви пожелая триумф. И се надявам, в един идващ стадий, да създадем взаимно образование – ние и Vivacom – което ще бъде потребно за цялото общество. И това е наша задача “, сподели ректорът проф. Димитров на формалната гала в зала „ Тържествена “.

Никола Гечев, шеф „ Корпоративни продажби “ във Vivacom, който беше измежду завършващите курса „ Корпоративна сигурност “, показа, че партньорството с УНСС има своето бъдеще и отсега нататък. „ Това наше съдействие с един от най-големите университети в България действително носи изгоди за обществото. Ако оказваме помощ на администрацията и бизнеса, то това усилва стопанския оборот от една страна, а от друга - облекчава административните процеси. Вярваме, че партньорството дава опция на бизнеса да се развива сполучливо и да следва условията за киберсигурност, спазвайки регламентите “, показа Никола Гечев.

Проф. д.н. Живко Драганов, шеф на Института за следдипломна подготовка към УНСС, означи, че съдействието сред УНСС и Vivacom не се лимитира единствено до процеса на предаване на познания и умения. „ Най-голямата принадена стойност за нас е, че ние използваме ресурсите на бизнеса в нашите обучителни стратегии “, безапелационен беше проф. Драганов. Той пожела триумф на всички от курса по „ Корпоративна сигурност “, които получиха своите удостоверения.

На формалната гала участваха още гл. ас. доктор Петкан Илиев, зам.-директор на ИСК, Ергин Емин, ръководител на Асоциацията на българските градове и райони, както и курсисти, приключили сполучливо следдипломната си подготовка.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР