Рекордьорът по уловени тъчдаун пасове в историята на Далас каубойс

...
Рекордьорът по уловени тъчдаун пасове в историята на Далас каубойс
Коментари Харесай

Далас изгониха Дез Брайънт

Рекордьорът по уловени тъчдаун пасове в историята на Далас каубойс към този момент не е част от отбора. Четвъртчасов диалог със притежателя и общоприет управител Джери Джоунс постави завършек на осемгодишния престой на Дез Брайънт при „ каубоите”. Уайд рисийвърът си потегля с 531 уловени паса за 7459 ярда, 73 тъчдауна и в добавка два пънта върнати до ендзоната на противника.

„ Далас е вечно в сърцето ми. Благодаря на всички почитатели за любовта. Решението да си потегли не беше мое”, написа в Туитър Брайънт, който съгласно очевидци на излизане от клубната база е заречен, че „ ще играе два пъти против Далас идния сезон”.
Раздялата с него освобождава на „ каубоите” $12 500 000 от тавана на заплатите. Причината за привидно закъснялото решение (б. а. – месец след старта на трансферния интервал и единствено две седмици преди драфта) е, че в понеделник стартира лагера по силова подготовка на Далас. Ако Брайънт бе взел участие в него възможна травма щеше да му подсигурява въпросните $12 5000 000.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР