Рекордьорът по титли от Големия шлем Роджър Федерер разкритикува организаторите

...
Рекордьорът по титли от Големия шлем Роджър Федерер разкритикува организаторите
Коментари Харесай

Федерер възмутен от цените на билетите за турнира в Рим

Рекордьорът по трофеи от Големия шлем Роджър Федерер разкритикува уредниците на Мастърс 1000 шампионата в Рим на конференция за увеличените цени на билетите, съобщи БНР.

Шефът на Италианската тенис федерация Анджело Бинаги разгласи двойни цени на пропуските, откакто Маестрото реши да взе участие в последния миг в надпреварата. Така билетите от 60 евро към този момент се продават за 132 евро. Бинаги се оправда за това решение, че по този начин възнаграждавал феновете, закупили си талони за „ Форо Италико “ преди да знаят, че Федерер ще взе участие.

„ Чух почитатели, които бяха разочаровани от новите цени. Това е нещо, което не ми беше прелестно да схвана. Обяснението за „ награждаването “ на закупилите по-рано билети ми звучи необичайно. Надявам се това да не се отрази на интереса към шампионата “, разяснява 37-годишният швейцарец.

„ Иначе съм благополучен да бъда още веднъж в Рим, където постоянно съм се наслаждавал на страхотната атмосфера по трибуните. Амбициран съм да се показва добре “, приключи Роджър Федерер, който в никакъв случай не е печелил купата във Вечния град.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` П
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР