Рекордьорът по олимпийски титли Майкъл Фелпс призна, че в един

...
Рекордьорът по олимпийски титли Майкъл Фелпс призна, че в един
Коментари Харесай

Майкъл Фелпс обмислял самоубийство

Рекордьорът по олимпийски трофеи Майкъл Фелпс призна, че в един миг е обмислял самоубийство. Бившият плувец разкри в "Туитър ", че е страдал от меланхолия, само че е потърсил помощ, преди да посегне на живота си. Носителят на 23 олимпийски златни медала насочи хората с проблеми към организацията Talkspace. Фелпс се включи в акция, която е част от месеца, отдаден за битка с проблемите с психическото здраве.

"Знаете ли, че един от всеки четирима души по света има проблеми с психическото си здраве? Аз бях един от тях. Заради това сплоти старания с Talkspace - да покажа, че да потърсиш помощ, е знак за мощ, а не за уязвимост. Страдах от угнетеност и меланхолия и поставях под подозрение дали желая или не да съм жив. Когато ударих толкоз ниска точка, взех решение, че би трябвало да потърся помощ от лицензиран терапевт. Това решение оказа помощ и избави живота ми. Не би трябвало да чакаме за тези неща ", написа Фелпс в Туитър, съобщи Сега.

Американецът нееднократно е казвал, че е имал проблеми след олимпиадата в Лондон през 2012 година, когато спря с плуването. Впоследствие той се върна за игрите в Рио де Жанейро през 2016-а, където завоюва още 5 златни и 1 сребърен орден.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР