Рекордьорът по голове на Световните първенства по футбол - Мирослав

...
Рекордьорът по голове на Световните първенства по футбол - Мирослав
Коментари Харесай

Уволниха Мирослав Клозе

Рекордьорът по голове на Световните шампионати по футбол - Мирослав Клозе, беше уволнен от треньорския пост на елитния австрийски клуб Алтах, заяви организация ДПА. Клозе престоя отпред на скромния отбор от Форалберг едвам девет месеца, само че не можа да го вдигне от последното 12-о място в класирането. Миналата година Алтах се избави от ичпадане по знамение, като приключи на предпоследната 11-а позиция.

" Мирослав Клозе даде всичко, на което беше кадърен, от първия до последния ден в нашия клуб. Беше ужасно преживяване за нас да го имаме като треньор, само че на първо място като човек в Алтах. И макар че една треньорска промяна постоянно е доста мъчително решение, доста по-важно за всички е Алтах да остане в елита на австрийския футбол и да играе в Бундеслигата и през сезон 2023/24 ", съобщи ръководещият шеф на клуба Кристоф Лангле в изказване за медиите.

В последния си Алтах не се показа по никакъв начин зле и приключи 1:1 с първенеца Република България Залцбург, само че предходната насъбрана история и показване на отбора оказа по-сериозно въздействие. Алтах има 17 точки на дъното с 1 с една по-малко от идващия в класирането Рийд и Хартберг.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР