Рекордно висока сума за ринопластика е платила Мис България 2017

...
Рекордно висока сума за ринопластика е платила Мис България 2017
Коментари Харесай

Мис България с нов нос за 20 бона

Рекордно висока сума за ринопластика е платила Мис България 2017 Тамара Георгиева, оповестява "Галерия ". Моделката, която стана по-популярна с носа си, в сравнение с с купата, е клъцнала обонятелния си орган за баснословните 20 000 лв..

В тази сума влизал болничният престой в супер първокласна клиника, където Тамара се хранила с гурме кетъринг и била обслужвана като кралица. Още преди четири месеца в локална клиника Тамара си направи промяна на носа, напомня изданието.

Миската обаче по никакъв начин не била удовлетворена от резултатите и се поинтересувала кои са огромните светила в пластичната хирургия. Тамара незабавно била ориентирана към известна турска клиника, в която даже давали опция да си застраховаш носа. Така единствено преди две седмици Георгиева се подложила на повторна ринопластика и останала извънредно удовлетворена. Тамара доста държала разликата да не е фрапираща, с цел да може да продължи да твърди пред всички, че не си е "пипала " нослето.

Освен това, Георгиева го застраховала, тъй че при положение на случай в същата клиника да й бъде направена ринопластика на половин цена. Драмата с обонятелния орган на Мис България стартира малко откакто завоюва първото място в влиятелния конкурс. Още на идващия ден обществените мрежи бяха цялостни с обидни мнения и колажи, осмиващи дългия й нос.

Сочената за най-красива българка се опълчи на хорското мнение и съобщи, че носът й е идеален и няма потребност от корекции. Въпреки това обаче, седмици наред съвършенството й стърчеше като тематика №1 във всички медии. Появиха се и подозрения за платена купа.

Източник: Novini.bg
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР