Рекордно малко нови случаи - 11 749 на коронавирус бяха

...
Рекордно малко нови случаи - 11 749 на коронавирус бяха
Коментари Харесай

Рекордно малко случаи на COVID-19 в Русия

Рекордно малко нови случаи - 11 749 на ковид бяха регистрирани в Русия в сряда. Това е най-ниският индикатор от 8 октомври м.г. до момента. Общото количество на инфектираните с COVID-19 доближи 4 200 902, оздравелите са 3 751 562.
Като цяло в Русия регистрират спад на заболеваемостта от ковид.
Сравнително спокойна е обстановката и в Москва, която е водач в черната ранглиста. За последните 24 часа тук новите случаи са едвам 1723. В тази връзка столичните управляващи взеха решение да съкратят с 4500 броя на болничните кревати за лекуване на пациенти с COVID-19.
Освен това бяха анулирани съвсем всички ограничавания, въведени по отношение на неразпространението на вируса. Отпадна условието към работодателите 30% от личния състав да работи от у дома.
Тази мярка към този момент става доброволна. Отвориха порти нощните заведения, питейните заведения, нощните заведения и боулинг залите. Московските здравни управляващи означават още една позитивна наклонност - за първи път от лятото на предходната година в локалните лечебни заведения са свободни 50% от леглата, предопределени за лекуване на пациенти с COVID-19.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР