Рекордно гласуване за руски президент в Чукотка Крим гласува за

...
Рекордно гласуване за руски президент в Чукотка Крим гласува за
Коментари Харесай

Мечка гласува в Бурятия, а Путин в Академията на науките

Рекордно гласоподаване за съветски президент в Чукотка Крим гласоподава за първи път за съветски президент Как се промени образно Путин за 19 години

Кандидат-президентът и сегашен държавен глава на Русия Владимир Путин сподели, че ще счита за триумф всеки % от гласовете, който дава му право да извършва отговорностите на президент, съобщи ТАСС.

Путин съобщи това в изборната си секция в отговор на въпрос какъв е резултатът, който ще счита за сполучлив за себе си. " Всеки, който дава право да се извършва длъжността на президент ", съобщи той.

Путин гласоподава в изборна секция в постройка на Руската академия на науките. Отговаряйки на други въпроси, той изрази убеденост в правилността на програмата, която предлага за развиването на страната, и сподели, че през днешния ден е в " работно въодушевление ", тъй като му предстоят няколко срещи.

Избирателната интензивност в цяла Русия към 10:00 часа московско време е над 16.5% - това е 2.5 пъти повече по отношение на изборите от 2016 година. Данните бяха показани от ръководителя на съветската ЦИК Ела Памфилова, предава Интерфакс.

Председателят на ЦИК също заяви, че хакерска офанзива е била осъществена по уеб страницата на комисията. Става дума за кибернападение от вида DDOS. Атаката е била водена от 02:00 до 05:00 часа през нощта от 18 страни. Според първите данни от exit poll на ВЦИОМ – към 09:00 часа сутринта московско време гласувалите са 54,7% дами и 45,3% мъже.

Средната възраст на множеството гласоподаватели (29.1%) е 60 години, 28,3% са на към 45 години. Средната възраст на 21% е към 35 години, 14,1% са на към 25 години. В подмосковния район пикът на изборната интензивност се чака да е сред 12 и 16 часа, заяви на публицистите ръководителят на изборната комисия за Московска област Ирина Коновалова.

В Бурятия правото си на глас упражни мечка с съветския народен байрак. Членовете на локалната изборна комисия ревизираха гласоподавателя по описите, дали му в лапите писалка, помолили го да се подпише и да пусне бюлетината. Нарушения не са регистрирани. /Марица.бг

 

 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР