Рекордният скок на цената на петрола се задържа едва един

...
Рекордният скок на цената на петрола се задържа едва един
Коментари Харесай

Цената на петрола се срина по-бързо от очакваното

Рекордният скок на цената на петрола се задържа едвам един ден, откакто Саудитска Арабия разгласи, че ще възвърне производството на нефт по-бързо от предстоящото, написа Агенция Франс Прес.
Цената на петрола спадна с повече от 5 % във вторник, след суматохата в понеделник, провокирана от офанзиви от въздуха против най-големия комплекс за преправка на недопечен нефт в страната, съобщи БГНЕС.
" Безспорно цените, достигнати в понеделник нямаше по какъв начин да се задържат, защото несъразмерното предложение остава преобладаващия проблем тази година, само че внезапният спад пристигна по-рано, в сравнение с чакахме. ", споделя водещият пазарен анализатор на компанията за онлайн борсови покупко-продажби Ай Джи (IG).
" Искам да успокоя всички в Саудитска Арабия, че цените на петрола към този момент са на същите равнища, на които бяха преди 03:43 часа в събота. ", сподели министъра на енергетиката на страната принц Абдулазис бин Салман, говорейки за точния час на офанзивите против рафинериите.
" Ние произвеждахме 9,89 милиона барела дневно. През октомври продукцията ни ще бъде още веднъж тъкмо 9,89 милиона барела дневно. ", добави принца.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР