Рекордната за Манчестър Юнайтед покупка Пол Погба пак стана основна

...
Рекордната за Манчестър Юнайтед покупка Пол Погба пак стана основна
Коментари Харесай

Нова загуба за Юнайтед – пак Погба виновен

Рекордната за Манчестър Юнайтед покупка Пол Погба отново стана съществена цел за рецензии след провалянето от Нюкасъл с 0:1 от Висшата лига. Доста от анализаторите на Острова побързаха да упрекнат френския национал, че още веднъж не е оправдал упованията да бъде водач на терена.

„ Червените дяволи” позволиха втора загуба в последните си 3 турнирни срещи, като както против Тотнъм, и в този момент Погба попадна под кръстосания огън. Между двата злощастни мача Юнайтед победи Хъдърсфийлд вкъщи, като в този дуел струващият 89 милиона паунда полузащитник бе оставен показно на скамейката.

Бенитес за вратаря си: Да пусне лотария!

Греъм Сунес си разреши много фрапантни изявления за представянето на Погба против Тотнъм. Според бележития някогашен състезател на Ливърпул френският халф през множеството време „ е тичал като възпитаник, който гони топката на детска площадка”. Срещу Нюкасъл явно французинът още веднъж не впечатли даже мениджъра си, който в 66-ата минута го размени с ветерана Майкъл Карик.

Въпреки този факт Моуриньо не бе в въодушевление да разяснява изявленията на Сунес, касаещи дуела с Тотнъм. „ Питайте Сунес какво е имал поради. Той направи тези изявления, тъй че отговорността си е негова, не моя”, сподели Специалния.

Жозе за Нюкасъл: Красота! Бориха се като животни!

„ Смених го, тъй като желаех да виждам по-добро представяна в първата фаза от офанзивите ни против подобен стилен противник. Опитах да реализира това с простотата, която обезпечава Майкъл Карик при разиграването, а в това време като изтегля Алексис Санчес в зона по-близо до Лукаку. Той трябваше да бъде нещо като втори нападател.”

„ Нямах шанс, тъй като секунди преди промяната те вкараха гол и знаех, че против себе си ще имам един друг Нюкасъл.”

„ Представянето на Погба? Аз не давам самостоятелни оценки”, добави Моуриньо.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР