Рекордната покупка на Байерн Мюнхен Хари Кейн коментира напрежението в

...
Рекордната покупка на Байерн Мюнхен Хари Кейн коментира напрежението в
Коментари Харесай

Хари Кейн: Байерн ми носи битки за ШЛ и титлата всяка година

Рекордната покупка на Байерн Мюнхен Хари Кейн разяснява напрежението в клуба и упоритостите си след идването на „ Алианц Арена “.

“Определено напрежението е по-различно спрямо това, което изпитвах в Тотнъм. Разбира се, че там искахме да печелим титли, само че когато не побеждавахме в няколко следващи мача, това не беше злополука. Чувството в Байерн е, че би трябвало да печелиш всеки дуел. Победихме в първите два с 4:0 и 3:1 и все пак имаше недоволни поради метода ни на игра. Това е неизменима част от прекарването да играеш за един от най-големите клубове в света. Понякога чакаме Байерн да побеждава, тъй като завоюва купата в Бундеслигата във всяка една от последните 11-12 години. Но в късия ми престой в клуба усетих по какъв начин към момента има огромно напрежение за спечелването на тези титли. От няколко години не сме триумфирали нито с Купата, нито в Шампионската лига, тъй че несъмнено има какво да спечелим, както и огромно напрежение, което да понесем. Времето ще покаже какво ще стане, само че сега се любувам на това възприятие “, приказва Кейн за атмосферата при баварците. 

Той още веднъж съобщи, че идва в Мюнхен, с цел да печели титли: „ Разбира се, няма да укривам обстоятелството че трофеите са единственото нещо, което липсва в кариерата ми към този момент. Когато има играчи в националния тим, които са печелили титли, ти също искаш да си като тях и да имаш същите упования. Надявам се, че даже самото прекарване да се бориш за купите и купите, а нека и за ШЛ, ще ми помогне за оправянето с напрежението в избрани обстановки. Ако ще печелим нещо с Англия, ще би трябвало да се оправим с това. Като капитан на отбора, желая да се слагам в тази позиция допустимо най-често. Като човек със спортен дух, ще излъжа, в случай че кажа, че не ме е боляло, когато момчетата от националния отбор играят в ШЛ, а аз просто си седнал съм у дома и ги виждам. Разбира се, че желая Кайл Уокър и всички тези момчета да се оправят добре и да печелят шампионатите, в които не играя, само че част от мен желае да опита тези прекарвания. Не съм сигурен дали злоба е точната дума, само че това сигурно ме стимулира да не преставам напред и да се пробвам да подтиквам себе си към тези титли, с които момчетата към този момент разполагат “.

„ Мисля, че много се изговори за върха за голове във Висшата лига и по тази причина, че се доближавах до него, само че в никакъв случай не съм бил някой, който преследва повече самостоятелните оценки, в сравнение с отборните титли. И преди съм казвал, че най-важното за мен е да видя какъв брой добър мога да бъда и усетих, че би трябвало да играя в Шампионската лига и да се боря за трофеи всяка година. Байерн несъмнено ми дава това. Разбира се, би било ужасно да подобря този връх и би било необикновено, в случай че въпреки всичко някой ден го направя. Но не играя футбол поради това и моят трансфер го демонстрира. Казаха ми, че идващият край в ШЛ е на “Уембли ”. Също по този начин знам, че Европейското състезание следващата година е в Германия. Така че в случай че някой написа сюжет за сходен филм, ще се погрижа да го направя действителност. Това ще бъде комплицирано и има много време дотогава. Не ми се мисли прекалено много за това, само че би било ужасно, в случай че се случи “, добави Кейн по време на конференция преди мача на Англия против Украйна от квалификациите за Евро 2024.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР