Рекорден мигрантски натиск отчете за миналата година Гранична полиция. И

...
Рекорден мигрантски натиск отчете за миналата година Гранична полиция. И
Коментари Харесай

Над 180 000 мигранти не са допуснати да влязат у нас незаконно

Рекорден мигрантски напън регистрира за предходната година " Гранична полиция ". И в това време регистрират и внезапен скок на мигрантите, които не са позволени да минат незаконно границата ни.

През 2023 година недопуснатите да преминат зелената граница сред България и Турция са над 180 000 при едвам 42 000 през 2021 година

Натискът към югоизточната ни границата съществено нараства през последните две години, като скокът спрямо 2021 е над три пъти.

Нараства доста и броят на арестуваните незаконни мигранти навътре в страна, които не са позволени да продължат пътя си към страните от Централна и Западна Европа.

" За 2022 австрийските управляващи бяха установили на тяхна територия към 123 хиляди мигланти, които са пристигнали, не се споделя от къде, само че са пристигнали без регистрация. Естествено напътствията към нас бяха да затегнем нашите ограничения по нашите граници, с цел да забележим на броя мигранти, които са стигнали до Австрия. Като почти се считаше, че би трябвало да ги понижим с към 20%. В разследване на тези подхванати ограничения, миирантите, които са стигнали до там са, по техни данни, към 74 000 души ", сподели шефът Антон Златанов.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР