Рекорден брой от 31 двойки са избрали да сключат брак

...
Рекорден брой от 31 двойки са избрали да сключат брак
Коментари Харесай

18 август - най-желаната дата за сватба

Рекорден брой от 31 двойки са избрали да сключат брак във Варна на огледалната дата 18.08.2018 година. За деня ще бъдат отворени две зали за младоженците. Това заяви за Радио „ Фокус “ – Варна Янна Иванова, която е уредник на венчавки в Ритуалната зала в града.
По думите ѝ желанията на младоженците са насочени към фолклорния обред, защото съставлява част от обичайна българска женитба в по-осъвременен вид, само че доста младежи се ориентират и към класическия вид с осъществявания флейта, цигулка и синтезатор. Според Янна Иванова за тази година осмиците влизат в действие тъкмо в най-натоварения със сватбени тържества сезон – лятото, защото има съвпадане на тези цифри на избрани дати.
" Осмицата е знак на безкрайността и може би по тази причина двойките избират да се оженят тъкмо тогава ", сподели Янна Иванова. По думите й другата дата, за която също има доста записвания е 8 август. Към този миг са подадени 14 поръчки, само че броят им непрекъснато пораства. Организаторката на венчавки добави, че по време на кралската женитба във Англия през май и във Варна е имало доста бракове.
" Дали под въздействие на кралската женитба или са харесали тази дата, само че имаше интерес ", добави Янна Иванова.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР