Рекорден брой български тв зрители е събрал финалният мач от

...
Рекорден брой български тв зрители е събрал финалният мач от
Коментари Харесай

Над милион български тв зрители са гледали на живо триумфа на Григор

Рекорден брой български тв фенове е събрал финалният мач от мастърса в Лондон, извоюван от Григор Димитров.

В неделя " Мтел Спорт 1 " реши да даде безплатно правата си за лъчение на срещата сред Димитров и Давид Гофен и на Българската национална телевизия и на " Диема ", както и да го излъчва гратис онлайн на платформата си ppv.mtel.bg. В резултат на това мачът е събрал пред екраните на тв приемниците, компютрите и мобилните устройство над 1 милион българи, съгласно данни на данни на Мтел за нейните канали и на " Нилсен " за Българска национална телевизия и " Диема ". За съпоставяне огромни футболни събития като квалификацията за Световно състезание сред България и Швеция и финалът на Шампионска лига са били гледани от по към половин милион фенове у нас, показаха от Мтел.

" Убеден съм, че решението да споделим страстта от огромния триумф на Григор Димитров, беше вярно. Вярвам, че направихме доста българи щастливи. Григор реализира нещо необикновено, нещо, което не се случва всеки ден, нещо, което си струваше да се види от оптимален брой хора в България”, съобщи Симеон Донев старши шеф " Маркетинг” в Мтел.

Компанията напомни, че от старта си при започване на 2017 година " Мтел Спорт 1 " предлага богато тенис наличие от конкуренциите ATP Мастерс, ATP 500 и ATP 250 и излъчи извънредно онлайн над 20 шампионата от календара на ATP, от които 13 с присъединяване на Григор Димитров.

И през новия сезон спортният канал ще следи онлайн най-интересното от конкуренциите ATP Maстърс 1000, ATP 500 и ATP 250, с цел да научат феновете дали след след завръщането си " старите” Джокович, Мъри и Вавринка ще имат сили още веднъж да нападат върха или той ще остане окупиран от Григор Димитров, Александър Зверев и компания ", допълват от Мтел.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР