Рекорд по издръжливост, дисциплина и воля постави вдовицата с три

...
Рекорд по издръжливост, дисциплина и воля постави вдовицата с три
Коментари Харесай

Тя преживя отвличането и смъртта на мъжа си, а сега е напът да грабне 100-те бона от „Фермата“

Рекорд по устойчивост, дисциплинираност и воля сложи вдовицата с три деца Лили във „ Фермата “ и накара мнозина да се удивят освен на силата на духа й, само че и на физическите й благоприятни условия.

Блондинката, която е претърпяла отвличането на мъжа си, а след това и гибелта му от рак, още веднъж влиза в борба. Предстои й четвърти следващ двубой на Арената, който може да я срине със земята. Въпреки голямото безсилие от предходните три огромни борби, участничката от „ Канатица “ упорства да взе участие в конфликта. Много скоро ще стане ясно и кои нейни съотборници ще я последват.

От „ Елбетица “ против тях ще се изправят сервитьорът Андрей, артистът Петър и актрисата Присияна. Зелените обаче считат, че Лили няма да се оправи с тежкото предизвикателство.

„ Силна е, само че би трябвало към този момент да е изморена, въпреки всичко е над 40-годишна “, разясниха сервитьорът Андрей и студентката по право Линда. Актрисата Присияна също подценява Желязната вдовица.

Лилия Ел Абани е на 43 години, от Габрово, само че живее в Уинчестър, Съединени американски щати. Собственик на автокъща. Вдовица, с три деца. Силна жена с желязната ризница, изкована в конфликтите с живота. Среща огромната си обич рано. Тя е на 18, а той на 19 и е от Либия. Първоначално родителите й са срещу връзката им и те би трябвало да се борят за нея. Заминават за Либия, където ги чака ново тестване – избухва война и дните им се трансформират в пъкъл. Успяват да се измъкнат от него и се насочат към Съединени американски щати.

Когато животът им се подрежда, идва най-голямата борба – тази с рака. Съпругът й не съумява да я завоюва и издъхва на 39 години.

„ Когато той умираше, имах възприятието, че загивам с него. Останах сама с три деца. По това време имах единствено 300 $ в джоба, само че сътворих лична автокъща и им построих дом. Аз съм доста мощна жена и мога да се боря наедно с мъжете, само че от време на време се изтощавам да бъда мъж “, споделя Лилия.

Влиза във „ Фермата “, с цел да въодушевява. „ Ние, дамите на България, можем да бъдем смели, борбени и да не се пречупваме. Аз пребивавам в Америка, само че желая да бъда запомнена с това, че една българка може да бъде сполучлива на всички места по света “, споделя тя.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР