Реконструкция за общо 278 880 лв. с ДДС на водопроводната

...
Реконструкция за общо 278 880 лв. с ДДС на водопроводната
Коментари Харесай

Започва ремонт на водопроводи за 278 880 лв. в Хасково

Реконструкция за общо 278 880 лева с Данък добавена стойност на водопроводната мрежа в Хасково стартира в понеделник, оповестиха от кметството.

Става въпрос за мрежата в сектора по бул. “Съединение “, от Областно пътно ръководство до читалище „ Заря “ и Изместване на хранитeлен тръбопровод от ул. “Панорама “ в кв. “Младежки рид “, в региона на стадион " Хасково “.

Срокът за довеждане докрай на тези планове е 70 дни. Изпълнител на реконструкцията и подмяната на водопроводните мрежи е ДЗЗД " Водстрой-Хасково “.

Работата по бул. " Съединение “ ще стартира в понеделник в правата от Окръжно пътно ръководство (ОПУ) в посока ОУ “Христо Смирненски “. Там ще бъде заменен остарял злепоставен тръбопровод с нов - Ф 160. Средствата за промяната на основното оборудване бяха предоставени целево от държавното управление. Това стана с сключване на съглашение сред кмета Станислав Дечев и министъра на ​регионалното развиване и благоустройството Петя Аврамова. Целевият трансфер е от финансовите разноски на Министерство на регионалното развитие. Ремонтът на тази права възлиза на 179 880 лева с Данък добавена стойност.

Със старта на ремонтните работи по бул. " Съединение “ платното за придвижване от ОУ " Христо Смирненски “ в посока ОПУ ще бъде затворено. Транспортният трафик ще се пренасочва от кръстовището на Автогарата по бул. “Стефан Стамболов “ в посока ПМГ и надясно към пл. “Лебеда “ и бул. “България “.

Работата по изместване на хранитeлния тръбопровод от ул. “Панорама “ в региона на стадион " Хасково “ е част от същата обособена позиция. Стойността на ремонтните работи там е 99 000 лева с Данък добавена стойност.

" Поднасяме извинения на всички поданици и посетители на града за неудобствата по време на строителните работи ", споделиха още от локалната администрация.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР