Рекламодател изтегли продуктите си от предаването Биг Брадър, като цитира

...
Рекламодател изтегли продуктите си от предаването Биг Брадър, като цитира
Коментари Харесай

Рекламодател изтегли продуктите си от Биг Брадър

Рекламодател изтегли продуктите си от предаването " Биг Брадър ", като цитира разминаване с полезностите и градения имидж измежду клиентите си.

Става въпрос за казанлъшката компания за хавлиени произведения и домакински текстил " Шамбала текстил ", която продава първокласни хавлии с марката CYXO. Те са част от продуктовото позициониране в предаването, а в този момент в пост в Иснтграм профила си компанията оповестява, че се изтегля.
Ето изказването на компанията:
" Скъпи клиенти и почитатели,

С огромно страдание ви осведомяваме, че сме разочаровани от наличието и подбора на участници в Big Brother 2024.

За нас е значимо марката CYXO да бъде асоциирана с нравственос, морал и културни полезности – правила, които са надълбоко залегнали в корпоративната просвета на компанията и отразени във всяко едно наше бизнес решение.

Това, което видяхме нощес на екран, не подхожда на тези правила, които не сме в положение да пренебрегнем поради рекламни цели. Участниците и средата, показани в шоуто, надалеч не отразяват идеалите, които ние като бранд пазиме.

CYXO изрично не желае да бъде разпознат с подобен вид наличие и ще предприемем незабавни дейности, като се свържем с NOVA TV за преустановяване на рекламния контракт за продуктово позициониране.

Благодарим ви за доверието и разбирането. Ще продължим да работим дружно с вас, нашите клиенти, с цел да построяваме дружно една по-етична и стойностна връзка и бизнес среда ".

Новият сезон на риалити шоуто стартира преди дни и още веднъж породи вълна от полярни мнения, най-много поради подбора на участниците. 
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР