Рекламните хазартни пана, монтирани на стълбовете на основните пътни артерии

...
Рекламните хазартни пана, монтирани на стълбовете на основните пътни артерии
Коментари Харесай

Свалят рекламните хазартни пана от стълбовете на Пловдив?

Рекламните хазартни пана, инсталирани на стълбовете на главните пътни артерии в Пловдив над знамето на България ще бъдат свалени, научи Дарик.

До тук се стигна откакто съветниците от Вътрешна македонска революционна организация Пловдив внесоха запитване в Общински съвет до кмета Здравко Димитров по отношение на проблема.

„ Ние като ясно патриотична и родолюбива организация считаме, че следва да има единствено едно нещо по-свято, което да стои по-висше над трибагреника, и това може да бъде единствено и само Бога “, безапелационни са в позицията си воеводите.

Тъй като стълбовете са общинска благосъстоятелност, от Вътрешна македонска революционна организация питат градоначалника има ли подписан контракт сред хазартния оператор и община Пловдив за осъществяване на рекламна активност и какви са параметрите на контракта, осъществено ли е проучване от страна на Стопанския отдел на община Пловдив за подобаващи места за реализиране на тази рекламна активност, както и чий е контролът по монтаж на рекламните детайли и контролът по осъществяване на контракта.

Отговорите от Вътрешна македонска революционна организация чакат на утрешната сесия на Общински съвет на Пловдив.

Междувременно, след диалози с един от заместниците на Здравко Димитров, от градската администрация са уверили, че ще махнат рекламните пана.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР