Рекламни билбордове потвърждават датата, обявена от AppleВ редица големи градове

...
Рекламни билбордове потвърждават датата, обявена от AppleВ редица големи градове
Коментари Харесай

iPhone X излиза в срок, на 3 ноември

Рекламни билбордове удостоверяват датата, оповестена от Apple

В редица огромни градове по света се появиха рекламни билбордове с iPhone X

Информациите, че Apple ще отсрочи стартирането на юбилейния iPhone X за началото на 2018 година, бяха опровергани от голям брой рекламни билбордове в разнообразни градове по света, на които ясно се вижда датата 3 ноември.

При показване на iPhone X предишния месец Apple оубяви точно 3 ноември като начало на продажбите на смарт телефона. Но някои анализатори допуснаха, че компанията няма да смогне да пусне флагмана в период, поради появилите си информации, че качественото производсто е паднало под 10%, а първата партида от един милион бройки ще бъде подготвена едвам през декември.
още по тематиката
Някои пазарни наблюдаващи даже излязоха с прогнози, че всеобщите доставки на iPhone X ще стартират чак през март 2018 година Но тази седмица в мегаполисите по света се появиха рекламни пана на iPhone X, които удостоверяват желанието на Apple да пусне смарт телефона на 3 ноември т.г.

Билбордове с iPhone X са видяни в Торонто, Лондон, Токио, Сан Франциско и в редица други градове. Въпросите в този момент са какъв брой огромна ще бъде първата партида и какъв брой време след предварителната поръчка ще би трябвало да чакат почитателите на марката, с цел да получат своя iPhone X.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР