Рекламната инициатива на БАПМХ (Българска асоциация на професионалистите в мениджмънта

...
Рекламната инициатива на БАПМХ (Българска асоциация на професионалистите в мениджмънта
Коментари Харесай

Новият Нептун - Ричард Алибегов призова хората да се снимат във водата

Рекламната самодейност на БАПМХ (Българска асоциация на експертите в мениджмънта на хотели) има за цел да успокои туристите след гърмежа на украинската язовирна стена на „ Нова Каховка “.

 

Всеизвестен е фактът, че всички се опасяват от евентуално замърсяване на Черно море, което надлежно провокира вълна от реакции в обществените мрежи.

 

Организацията, управлявана от Ричард Алибегов, който след тази си самодейност бе избран като Нептун, прикани хората да се снимат в плитчините, сочейки с ръка чистотата на водата. Снимката на Алибегов е съпроводена с надпис на няколко езика, гласящ „ Чиста е “.

 

Целта на цялата тази самодейност е освен да се насочат позитивни послания, а и да се изчистят терзанията на туристите във връзка с качеството на морската вода, която евентуално към момента не е наранена от гнусните биологични боклуци от украинската водна електроцентрала.

Всеки, който желае да поддържа самодейността, би трябвало да изпрати с изключение на фотографията, трите си имена, датата на която са я снимали, както заеманата служба.

Факт е, че хотелиерите треперят, че летният сезон е пред сериозна опасност, означават от Euronews.

 

 

Рекламата обаче провокира много спорни реакции в мрежата.

Някои от потребителите осмяха концепцията като сътвориха колажи и карикатури.

От Сдружението на заведенията в България пък се пошегуваха, публикувайки снимка-колаж на ръководителя им – Алибегов, променяйки длъжността му в „ заповедник “, а името му на Нептун.

 

Министърът на туризма също поддържа самодейността в профила си в обществената мрежа. Кампанията започва публично на следващия ден.

Инфо: narod.bg

Тагове: Ричард Алибегов българското Черноморие морска вода чиста вода „ Нова Каховка “ Черно море туристи почивка
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР